چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

برخورد تعزیرات با ۱۱ مدیر متخلف دولتی

برخورد تعزیرات با ۱۱ مدیر متخلف دولتی معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از برخورد با ۱۱ مدیر دولتی که در حوزه تنظیم بازار کم‌کاری داشته‌اند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد اصانلو روز شنبه در همایش سراسری مدیران کل ستادی و استانی سازمان تعزیرات حکومتی، افزود: با رسیدگی به ۱۱ پرونده در استان‌های گیلان، خراسان رضوی، کرمانشاه، تهران، البرز، آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویراحمد پس از احراز مداخله مدیران دولتی در انجام این تخلف‌ها، حکم محکومیت برای آن‌ها از جمله پرداخت جریمه نقدی و انفصال ۶ ماهه و دائم برخی از آنان در خدمات دولتی براساس قانون صادر شد.

وی با اشاره به اثرگذاری اجرای احکام در بازدارندگی از تخلفات، اظهار داشت: اجرای احکام اهمیت بسیار بالایی دارد و لازم است مدیران نظارت ویژه به این بخش داشته باشند تا مردم از اثربخشی سازمان تعزیرات حکومتی آگاه شوند و متخلفان نیز با ترس از جرایم بازدارنده تخلف نکنند.

اصانلو با انتقاد از اینکه برخی دستگاه‌های اجرایی که ضابط هستند با سازمان تعزیرات همراهی کمی دارند، گفت: رویکرد تعزیرات حکومتی در دولت مردمی این است که اقتدار سازمانی را برگردانیم و با مدیریت قوی، جایگاه تعزیرات حکومتی را به درستی تعریف و تبیین کنیم تا بتوانیم کمک مردم در شرایط اقتصادی موجود باشیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با تاکید بر ضرورت ادامه حضور تعزیرات حکومتی در بازار، افزود: منظور از حضور میدانی موثر، حضور در مراکز تولیدی و توزیعی عمده است که گشت‌ها، رسیدگی و اجرای احکام هدفمند و مبتنی بر اهداف باشد.

اصانلو با بیان اینکه مطالبه‌گری جایگاه این سازمان را تثبیت می‌کند، افزود: بعد دیگر حضور میدانی در بازار، رویکرد مطالب‌گری است که با مشخص کردن جایگاه و وظایف سازمان و دستگاه‌های نظارتی از موضع رسیدگی به تخلفات ورود کنیم و مطالبه‌گر باشیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بهبود گشت‌های سیار، رسیدگی کمی و کیفی به پرونده‌ها، اجرای سریع پرونده‌های اجرای احکام و تکریم ارباب رجوع را از اقدامات اولویت‌دار این سازمان در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد.

براساس این گزارش، در این همایش مدیران کل استانی و ستادی سازمان تعزیرات حکومتی در قالب چهار کارگروه به بررسی چالش‌های اجرای سریع و موثر احکام تعزیرات حکومتی، راهکار‌های بهبود عملکرد گشت‌های سیار، چالش‌های سال ۱۴۰۳ سازمان و راهکار‌های برون رفت از آن و حوزه کشف، رسیدگی و اجرای پرونده‌های مهم و ملی و راهکار‌های برون رفت از آن پرداختند و گزارش این جلسات به همراه راهکار‌ها به رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ارائه شد. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار